Autogén tréning csoport

2023.11.03.

Sajátítsa el és alkalmazza a relaxáció, szorongásoldás egyik leghatékonyabb eszközét, az autogén tréninget!

Az Autogén Tréning egy hatékony relaxációs technika, amelynek lényege, hogy rendszeres gyakorlással képessé válunk a testünk tudatos ellazítására, ezáltal segítjük a szervezetünk ellenállását a mindennapi stresszhelyzetekkel szemben.

Lassítja a szívritmust, légzést, oldja az izmok feszülését, segít helyreállítani az immun és endokrin működést. Javulás érthető el vele a fájdalomcsillapításban, alvási nehézségek rendezésében, szorongásos rohamok kontrollálásában. Eredményeképpen a testünkhöz pozitívabb, gondoskodóbb módon fordulunk.

A csoportban olyan testtudatos gyakorlatsoron halandunk végig hétről, hétre, amely segítségével a nyugalmi állapot bármikor előhívható és fenntartható, amely segítségére lehet a nehezebb életszakaszokban. Az autogén tréning tanfolyamon történő elsajátítása erősíti a motivációt, a csoporthatás elősegíti a tanulást, egyben kellemes kikapcsolódás is. Csoportjaink 12 hetesek, ennyi idő szükséges a gyakorláshoz és a készség szintű elsajátításhoz.

A csoportok online és jelenléti formában is indulnak!
A kezdésről és az időpontokról érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!

Időtartam: 12 alkalom
Részvételi díj: 65.000 Ft (Az interjú után 20.000 Ft előleggel tudja biztosítani helyét a csoportban. A részvételi díj fennmaradó része az első alkalommal fizetendő.)
Csoportlétszám: max. 10 fő
Csoportvezető: Makkai – Kovács Krisztina

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Amennyiben tovább olvasna böngésszen a blogbejegyzéseink között! Várjuk megkeresését, ha úgy érzi gyors és hatékony segítségre van szüksége!

Iratkozzon fel!

Kapcsolódó írások