Online tanácsadás

Online tanácsadás

Az online, egyéni tanácsadás az életvezetési nehézségek, döntéshelyzetek, önismereti kérdések megoldásában, valamint szorongás, önbizalomhiány, párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, bizalmi nehézségek, stressz enyhítésében segíthetnek.
Előnye az idő és helytakarékosság. Rugalmasan kezelhető időpontok megkönnyítik a bejelentkezést. A konzultáció itélkezésmentesen, biztonságos, empatkius környezetben történik, teljes titoktartás mellett.

Árak, tudnivalók

  • ha mélyreható és komplex megoldást keres
  • ha rugalmasan, akár ebédidőben szeretne online kapcsolódni
  • ha az időbeosztása miatt az online konzultáció az ideális az Ön számára
  • ha önismereti fejlődésre van szüksége
  • ha külföldön él, de magyar szakembert keres

Az online tanácsadás alkalmai 50 percesek és teljes titoktartás mellett zajlik, elfogadó, biztonságos, nyugodt környezetben! (Kivételes, akut esetekben van mód dupla ülés megtartására, ennek időtartama 90 perc.)

Árak: 12.000 Ft / alkalom

A bejelentkezéssel és időpontlemondással kapcsolatos információkért keressen bizalommal!

PRO BONO

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azokra az esetekre, amikor anyagi korlátokba ütközik a segítségkérés. Az egyedi árszabás kérése esetén egy bemutatkozó e-mailben, kérjük jelezze mindezt és adja meg, mennyit tudna szánni egy ülésre!
Egyedi elbírálás, és kapacitásunk alapján döntünk arról, hogy el tudjuk- e vállalni az esetet, majd erről visszajelzést adunk.
Kérjük, részletesen írja le, hogy mivel fordulna hozzánk, hogy nagyjából meg tudjuk becsülni, hány ülésre lesz szükségünk!

Az egyedi árszabás bizalmon alapul, ezért kérjük csak indokolt esetben vegyék igénybe pro bono szolgáltatásunkat! Köszönjük!

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Online is elérhetőek vagyunk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon. Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!