Rólunk

Család-, és párterápiás műhely
Egyéni, probléma- és módszerspecifikus tanácsadás

Célunk, hogy a hozzánk forduló, tőlünk segítséget kérő egyének, párok, szülők, családok a számukra legoptimálisabb, leghatékonyabb segítséget kapják.

Mindkét rendelő jól megközelíthető, központi helyen, szépen berendezett, jó hangulatú szobákkal biztosít ideális helyszínt az egyéni, vagy többszemélyes beszélgetésekhez.

Huszár Annamária

Az első hivatásom – a Pénzügyi és Számviteli Főiskola elvégzése után – könyvvizsgáló és igazságügyi könyv-, adó- és járulékszakértő. Ebben a hivatásban eltöltött évek után, a saját életemben bekövetkezett események sodortak a segítő hivatás felé, melyet a Feldmár Intézet keretei között végeztem, illetve végzem ma is. A gyásztanácsadás, illetve a hospiceban való munka volt a segítő hivatás első területe, amivel elkezdtem foglalkozni. Az olvasás és az irodalom szeretete vitt az irodalomterápia elsajátítására, amihez szervesen kapcsolódott a meseterápia elvégzése. Ezen a pályán is fontos számomra az, hogy mindig új módszereket sajátítsak el. Az érzelmi intelligencia fókuszú szeméyiségfejlesztő szakma elsajátítása volt a következő állomás, amit a család és párterapeuta képzés követett. A képzés szupervíziós szakában kezdtünk együtt dolgozni Makkai Kovács Krisztinával.

Magas szakmai elvárások szerint működő professzionális együttműködésünk keretein belül évek óta hatékonyan segítjük a párok és családok életét. Szakmai teamként, egymás tudását erősítve dolgozunk azon, hogy a hozzánk fordulók minőségi ellátásban részesüljenek.

Minél előbb kér egy család vagy pár segítséget és kezd bele helyzete megjavításába, annál nagyobb eséllyel sikerülhet kilépni a felmerült krízisállapotból, és örömforrássá, támogatóvá, konstruktívvá, működővé tenni a családi vagy házastársi, párkapcsolati közösséget!

Makkai Kovács Krisztina

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán kezdtem, itt szereztem diplomát magyar-kommunikáció szakpáron. Kommunikációs szakemberként a versenyszférában eltöltött évek után fordultam a segítő szakmák felé.
A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetében folytattam tanulmányaimat, amelyeket módszerspecifikus képzésekkel egészítettem ki, így bővítve a tudásomat az évek során.
Mentálhigiénés szakemberként a segítő beszélgetéseket kiegészítem az irodalomterápia, az autogén tréning és a szimbólum- illetve imaginációs terápia módszereivel.

A képzés szupervíziós szakaszában lévő család és párterapeutaként Huszár Annamária kolléganőmmel dolgozunk közösen a hozzánk forduló családok és párok életének jobbá tételén, amelyhez a támogatást, szakmai hátteret és esetenként a szupervíziót a Feldmár Intézet biztosítja.

Terápiás helyszíneink: Feldmár Intézet (Pest), Szakajtó Mentálhigiénés és Pszichoterápiás Rendelő (Buda)

Mindezek mellett online és jelenléti csoportokat vezetünk egyénileg és koterápiában egyaránt.

Online is elérhetőek vagyunk!

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél előbb segíthessünk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon.
Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!