Integratív önismereti csoport

2023.10.31.

Az integratív szemléletű önismereti csoport olyan módszer, amely megadja a lehetőséget, hogy bármely életeseményt, múltban gyökerező problémát, cselekedeteink, reakcióink és érzéseink mögött meghúzódó tartalmat képessé váljunk felismerni, megérteni és cselekvésorientáltan átdolgozni, meghaladni.

Az integratív szemléletű önismereti csoportban alkalmazott technikák: irodalomterápia, imagináció, autogén tréning és művészetterápiás elemek.

A csoportban a csoporttagok és csoportvezetők közösen olyan elfogadó, megértő és támogató légkört hoznak létre, ahol mindenki a saját ritmusában, biztonságos környezetben dolgozhat a megoldandó problémáján. Csoportban tudjuk megélni, begyakorolni és elsajátítani azokat az alapvető emberi kapcsolati és viselkedési mintákat, amelyekben magabiztos, boldog és kiegyensúlyozott életet élhetünk.

A kezdésről és az időpontokról érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Időtartam: 10 alkalom
Részvételi díj: 80.000 Ft (Az interjú után 20.000 Ft előleggel tudja biztosítani helyét a csoportban. Az előleget nem áll módunkban visszafizetni. A részvételi díj fennmaradó része az első alkalommal fizetendő.)
Csoportlétszám: max. 10 fő
Csoportvezető: Makkai – Kovács Krisztina

A tanfolyamot interjú előzi meg, amelynek keretében meg tudja beszélni, hogy szükségletének vagy igényeinek megfelel-e a csoport, és felteheti kérdéseit.

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Amennyiben tovább olvasna böngésszen a blogbejegyzéseink között! Várjuk megkeresését, ha úgy érzi gyors és hatékony segítségre van szüksége!

Iratkozzon fel!

Kapcsolódó írások