Autogén tréning

Autogén tréning

Az autogén tréning (AT) lényege, hogy a rendszeresen, tréningszerűen végzett gyakorlatokkal – belső koncentrációval és önmagunkra irányuló passzív figyelemmel – létrehozzuk a pszichés és testi-lelki ellazultságot. Ebben az alvás határán lévő, relaxált állapotban elménk képes befolyásolni testünk önregulációs rendszerét, amely a keringést, szívritmust és a légzést is kontrollálja. A módszer elsősorban az önismeret és a testtudatosság fejlesztésében, a hatékonyság növelésében, szomatikus zavarok, stressz, magas vérnyomás kezelésében és enyhítésében hatékony.

Ajánlott abban az esetben, ha

  • pszichoszomatikus problémával küzd
  • relaxációs, alvási nehézségei vannak
  • önismereti helyzetekben
  • szorongásos állapotok esetén

Az autogén tréning a pesti és a budai helyszínünkön, valamint online is elérhető.

Minden alkalom 50 perces és teljes titoktartás mellett zajlik, elfogadó, biztonságos, nyugodt környezetben!

Árak: 15.000 Ft / alkalom

A tréninget tartja: Makkai – Kovács Krisztina

A bejelentkezéssel és időpontlemondással kapcsolatos információkért keressen bizalommal!

PRO BONO

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azokra az esetekre, amikor anyagi korlátokba ütközik a segítségkérés. Az egyedi árszabás kérése esetén egy bemutatkozó e-mailben, kérjük jelezze mindezt és adja meg, mennyit tudna szánni egy ülésre!
Egyedi elbírálás, és kapacitásunk alapján döntünk arról, hogy el tudjuk- e vállalni az esetet, majd erről visszajelzést adunk.
Kérjük, részletesen írja le, hogy mivel fordulna hozzánk, hogy nagyjából meg tudjuk becsülni, hány ülésre lesz szükségünk!

Az egyedi árszabás bizalmon alapul, ezért kérjük csak indokolt esetben vegyék igénybe pro bono szolgáltatásunkat! Köszönjük!

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Online is elérhetőek vagyunk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon. Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!