Gyakori kérdések

Titoktartás

A titoktartás kérdéskörét a szakmára vonatkozó orvosi titoktartási szabályai határozzák meg, ami azt jelenti, hogy bármi, ami a pár- vagy családterápián, egyéni konzultáción elhangzik, az szigorúan abban a térben, a jelen lévők között marad, ezzel megadva teret a biztonságos megnyílásra. Ez a szabályozás az önismereti csoportokra is ugyanúgy érvényes. Ez esetben minden résztvevőt titoktartás köt a csoporton elhangzottakkal kapcsolatban.

Előfordulhat azonban, hogy annak érdekében, hogy még hatékonyabban tudjunk segíteni, nekünk szakembereknek is szakmai támogatásra van szükségünk. Ez esetben szupervízióra visszük az esetet, amelyet szintén teljes titoktartás köt.

Időtartam

A pár – és családterápiás ülés 90 perc.

Az egyéni ülések 50 percesek, de kivételes esetben van lehetőség dupla ülés megtartására is, amely 90 perces.

Fizetés

A számla a helyszínen készpénzben, vagy utalással is rendezhető!

Az árakról az adott szolgáltatás alatt tájékozódhat.

Időpontmódosítás / lemondás

A foglalás lemondásához vagy átütemezéséhez kérjük, hogy legalább 24 órával korábban jelezze azt nekünk telefonon, vagy e-mailen!

Ellenkező esetben a konzultáció teljes összege kiszámlázásra kerül a következő alkalommal. Megértését köszönjük!

Összeférhetetlenség

Előfordulhat, hogy kliens/kliensek és szakember nem tudnak együtt dolgozni, nem alakul ki közöttük a bizalmi kapcsolat, ilyen esetben kérünk minden hozzánk fordulót, hogy mielőbb jelezze ezt, időt és munkát spórolva ezzel mindkét fél számára!

Kompetenciahatárok

Bizonyos eseteket sajnos nem tudunk elvállalni, mert a kompetenciánk nem teszi ezt lehetővé. Mentális betegséggel élők, pszichiátriai diagnózissal hozzánk fordulók esetében segítünk egy olyan szakembert keresni, aki a legmegfelelőbben tud az esethez fordulni.

Írjon nekünk