Metamorphoses meseterápia

Metamorphoses meseterápia

„A mesék azt állítják, hogy mindazt, ami a világban vagy bennünk rosszul működik, meg lehet változtatni. A mese képes megszüntetni a problémákból keletkező káoszt és a helyére egyfajta teljességet állítani. Nem elég azonban megtalálni a „saját mesénket”, meg is kell azt érteni és a változások szolgálatába kell állítani a felismeréseket. A mesék legfontosabb szervezőeleme a rend – a meseterápia is pontosan erre épül.”(Boldizsár Ildikó)

A metamorphoses meseterápiás módszer alkalmazása során úgy tekintünk a mesére, mint az egyetemes szellemi tanítások áthagyományozásának eszközére, a rend elvesztésének és újrateremtésének dokumentumára. A történeteken keresztül megélhető a világhoz, az önmagunkhoz és a másokhoz való kapcsolódás. A sok-sok évezred során csak azok a mesék maradtak fenn, amelyeket az adott közösség az életfordulók és az életválságok kapcsán érvényesnek tekintett. A meseterápia során preventív szemlélettel alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozásokra, vagy egyéni meseterápiára kerülhet sor. Az alkotó-fejlesztő csoportfoglalkozásoknak fontos része az élőszavas mesemondás, mely a törétnetmesélési és történethallgatási transzon keresztül fejti ki hatását. Az egyéni meseterápia során a mese és a kliens egyéni mintázataival, a kettő összekapcsolásával dolgozunk.

Árak, tudnivalók

Árak: 12.000 Ft / alkalom

A bejelentkezéssel és időpontlemondással kapcsolatos információkért keressen bizalommal!

PRO BONO

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azokra az esetekre, amikor anyagi korlátokba ütközik a segítségkérés. Az egyedi árszabás kérése esetén egy bemutatkozó e-mailben, kérjük jelezze mindezt és adja meg, mennyit tudna szánni egy ülésre!
Egyedi elbírálás, és kapacitásunk alapján döntünk arról, hogy el tudjuk- e vállalni az esetet, majd erről visszajelzést adunk.
Kérjük, részletesen írja le, hogy mivel fordulna hozzánk, hogy nagyjából meg tudjuk becsülni, hány ülésre lesz szükségünk!

Az egyedi árszabás bizalmon alapul, ezért kérjük csak indokolt esetben vegyék igénybe pro bono szolgáltatásunkat! Köszönjük!

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Online is elérhetőek vagyunk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon. Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!