Szülőkonzultáció

Szülőkonzultáció

A szülőkonzultáció célja a szülői önismeret fejlesztése, a szülői szerepek megértése nevelési helyzetekben, hatékony helyzetkezelés és a gyermek viselkedési fejlődésének átlátása. A nehéz helyzetek hátterének felismerése, újragondolása, új, hatékonyabb eszközök, megoldások keresése és kipróbálása segíthet a családi élet kiegyensúlyozottabbá válásában, harmonikusabbá tételében. A szakember további feladata a szülők támogatása, a nehézségekkel való megküzdés segítése. Célja, hogy a szülő “megértse” a gyerekét és korának, viselkedésének megfelelően forduljon felé.

Milyen helyzetekben lehet jó a szülőkonzultáció?

  • jövőbeli eseményre való felkészítésben (pl.: költözés)
  • krízishelyzetek kommunikálásában
  • konkrét nevelési helyzetek kezelésében
  • a szülő-gyerek kapcsolat harmonizálásában
  • a szülői önismeret fejlesztésében

A szülőkonzultáció a pesti és a budai helyszínünkön, valamint online is elérhető.

Minden alkalom 90 perces és teljes titoktartás mellett zajlik, elfogadó, biztonságos, nyugodt környezetben.

Árak: 30.000 Ft / alkalom

A bejelentkezéssel és időpontlemondással kapcsolatos információkért keressen bizalommal!

PRO BONO

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azokra az esetekre, amikor anyagi korlátokba ütközik a segítségkérés. Az egyedi árszabás kérése esetén egy bemutatkozó e-mailben, kérjük jelezze mindezt és adja meg, mennyit tudna szánni egy ülésre!
Egyedi elbírálás, és kapacitásunk alapján döntünk arról, hogy el tudjuk- e vállalni az esetet, majd erről visszajelzést adunk.
Kérjük, részletesen írja le, hogy mivel fordulna hozzánk, hogy nagyjából meg tudjuk becsülni, hány ülésre lesz szükségünk!

Az egyedi árszabás bizalmon alapul, ezért kérjük csak indokolt esetben vegyék igénybe pro bono szolgáltatásunkat! Köszönjük!

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Online is elérhetőek vagyunk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon. Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!