Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztés

Érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztés

Az érzelmi intelligencia a saját és mások érzelmeinek érzékelését, kezelését, az emberi kapcsolatok pozitív alakítását jelenti. A személyiségfejlesztés hatására könnyebben felismerhetővé, megnevezhetővé válnak az érzelmek (harag, düh, szomorúság, félelem), valamint az azokat kiváltó mélyebb okok is. Javul a frusztrációtűrés, a stresszkezelés, csökkenthető a szorongás. Könnyebben kezelhető az agresszió, az indulat, amivel együtt javul az önkontroll képessége. Az emocionális intelligencia fejlesztésével a legtöbb konfliktus megelőzhető, a konfliktusok megoldására hatékonyabb eszközökkel rendelkezik a személy.

Ezekkel a képesség-fejlesztésekkel

  • jelentősen nő a magánéleti és munkahelyi elégedettség
  • fokozottan javul a konfliktuskezelés minősége
  • egyre könnyebben oldhatók meg a kapcsolati problémák
  • határozottabbá, eredményesebbé válik a kommunikáció
  • harmonikusabbá válik a viszony önmagunkkal, a családtagokkal, munkatársakkal és másokkal egyaránt

Árak: 12.000 Ft / alkalom

A bejelentkezéssel és időpontlemondással kapcsolatos információkért keressen bizalommal!

PRO BONO

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azokra az esetekre, amikor anyagi korlátokba ütközik a segítségkérés. Az egyedi árszabás kérése esetén egy bemutatkozó e-mailben, kérjük jelezze mindezt és adja meg, mennyit tudna szánni egy ülésre!
Egyedi elbírálás, és kapacitásunk alapján döntünk arról, hogy el tudjuk- e vállalni az esetet, majd erről visszajelzést adunk.
Kérjük, részletesen írja le, hogy mivel fordulna hozzánk, hogy nagyjából meg tudjuk becsülni, hány ülésre lesz szükségünk!

Az egyedi árszabás bizalmon alapul, ezért kérjük csak indokolt esetben vegyék igénybe pro bono szolgáltatásunkat! Köszönjük!

Úgy érzi segítségre van szüksége?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, hogy minél előbb a segítségére lehessünk! Online is elérhetőek vagyunk!
Az online konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali segítséget kapjon. Várjuk jelentkezését, ha úgy érzi, gyors és hatékony segítségre lenne szüksége!